QUI SOM

El nostre compromís és total

L’empresa es va fundar el 1972, llavors l’ activitat del vending no era gairebé coneguda, només les grans empreses tenien al seu abast aquest servei.

Els nostres inicis van ser amb pocs recursos però amb un gran coneixement de les capacitats que havíem que desenvolupar. Una furgoneta i algunes màquines és tot amb el que vem començar i vam créixer amb clients importants que a l’actualitat encara segueixen dipositant la seva confiança en nosaltres.

El nostre afany de millorar i donar un bon servei de qualitat als nostres clients, ens ha fet un nom al mercat, i amb un constant esforç i dedicació, ara som líders en el sector dins la comarca.

La nostra empresa és reconeguda com una empresa de qualitat, servei i professionalitat.

En qualsevol cas, la il·lusió i l’ esforç segueixen sent els mateixos que el primer dia.

Actualment són molts i variats el clients que ens confien el servei de Vending, des dels Centres Sanitaris, departaments de la Generalitat, Cossos de seguretat, centres escolars, de formació, esportius, consultoris mèdics, empreses de tots els sectors i clients més petits com ara oficines, perruqueries, estètiques, etc.

Vending Manresa està adherida a:

QUÈ FEM?

Sempre al servei del client

Vending Manresa som una empresa operadora de vending que aportem solucions integrals i ajustem els serveis a les diferents necessitats.

 

Escoltem els desitjos del client, visitem les ubicacions i estudiem cada petició pensant en les seves necessitats. D’aquesta manera podem oferir la màquina i el servei adient.

Tenim màquines per grans espais, petits i mitjans, gràcies a una complerta gamma de màquines adaptables segons l’espai i el servei.

Disposem d’una flota òptima, una furgoneta per cada ruta i en el cas dels snacks és frigorífica.

El nostre servei és integral, des de la instal·lació de les màquines fins a la reparació de les mateixes. Ens encarreguem de tot, el SAT és propi.

COM HO FEM?

Producte de confiança, higiene, servei garantit i SAT propi

Vols més informació?

Contacta amb nosaltres a través del formulari de la pàgina de contacte o per telèfon al 93 876 95 20