VENDING MANRESA

Compromís amb la sostenibilitat

SOLIDARITAT

Cafè Mundi

Adquirint un servei amb aquest cafè, col·laborem en la consecució de petits projectes solidaris en els països productors de cafè mitjançant la nostra participació en el Patronal del cafè Mundi. 

Cafè Mundi neix el 2004 de la preocupació del sector cafeter per les condicions de vida dels treballadors de les plantacions dels països d’origen. Amb aquest projecte les empreses assumeixen una responsabilitat solidària.

L’objectiu de la Fundació és donar a les comunitats cafeteres l’ oportunitat de millorar el seu nivell de vida a través de la realització de micro-projectes d’ un valor inferior a 10.000€ i centrar la seva activitat principalment en el camp de la formació i la millora de les condicions de vida.

COMPROMÍS AMB EL PLANETA

Un compromís sòlid amb el medi ambient

Hi ha moltes maneres de definir els productes sostenibles. Creiem que la millor definició és la que quan els compres, ajudes. Estàs ajudant al medi ambient, a les persones, les comunitats i al desenvolupament d’un model econòmic més respectuós. Al comprar-ho busquem un desenvolupament sostenible que faci una societat més justa i amb menys desequilibris socials.

Ajudes al medi ambient. Amb matèries primeres sostenibles, reutilitzant els residus, reduint els productes químics a les plantacions.

Ajudes a les persones. Protegint les explotacions per les generacions futures. Solidaritat amb les persones més pobres a tenir una vida, un sou digna i formació per ells i les seves famílies.

Fomentant un altre model econòmic. Ajudant a petits productors i treballadors a rebre un preu just pel seu producte, respectant el medi ambient i les comunitats locals on l’empresa realitza la seva activitat.

ECO BAMBOO CUPS

Per què el bambú?

MEDI AMBIENT

L’Hora del Planeta

L’hora del planeta neix a Sidney el 2007 com a gest simbòlic per cridar l’atenció sobre el problema del canvi climàtic. Porten a terme accions com apagar les llums de les llars, negocis, edificis i monuments durant una hora.

Depenem de la natura per viure. És el sistema de suport vital del planeta i ens ofereix tot el que necessitem, des de l’ aire que respirem fins l’ aigua que bebem i els aliments que mengem.

El temps s’ acaba. La ciència és clara: queden 10 anys per evitar els pitjors impactes del canvi climàtic. És ara o mai, s’ ha d’ actuar abans de que sigui massa tard. 

Vols més informació?

Contacta amb nosaltres a través del formulari de la pàgina de contacte o per telèfon al 93 876 95 20